Viikko 24.4-30.4

M: Mun viikko alkoi heti vapaa päivällä eli mun työ ajat on tiistaista lauvantaihin!
Maanantaina en tehnyt mitään ihmeempiä olin vain kotona ja oottelin että krista tulee kotiin!
Tiistaina sitten kello herätti 8.45 ja yhdeksän jälkeen oli aika lähteä töihin! Mun työmatka menee kävellen täältä asunnolta on joku pari kilometriä matkaa! Kun saavuin liikkeelle sillä odotti iloinen vastaanotto pomon, työntekiän ja paikallisen opiskelian kanssa! Aamusta vähän siivoiltiin ja pomo kertoi perusjuttuja ja sitten pääsin leikkaamaan ja värjäämään pomon hiukset! Työpäivä päättyi siinä vähän ennen seittemää ja lähdin kävelemään kotiin!
Keskiviikkona torstaina ja perjantaina taas kymmeneksi liikkeelle ja sain pestä asikkaitten hiuksia ja levittää värejä ja siivoilla!
Lauvantai päivät sainkin vapaaksi kun oli asiakkaita niin vähän!
Sunnuntaina käytiin kiertelmässä paikkoja ja kauppakeskusta ja syömässä!

K: Työpäiväni ovat maanantaista perjantaihin, eka päivä jännitti, koska kuljen työmatkani busseilla, joten aluksi olin hieman hukassa että mihin bussiin sitä nyt hyppäisi ja missä pitää jäädä, mutta hyvin selvittiin ja matkat menevät jo rutiinilla! Aloitan työpäiväni aina kymmeneltä, ensimmäisenä päivänä tutustuin vain paikkoihin ja katselin sivusta työntekijöiden tekemistä sekä työskentelytapoja. Ekana päivänä oli vain toinen pomo paikalla, Octavio, kaikki työntekijät ottivat hyvin vastaan, vaikka yhteistä kieltä ei löytynyt, niin google kääntäjän avulla päästiin vähän tutustumaa, kukaan liikkeessä ei siis puhu englantia. Liikkeeni on suht iso ja siellä on yhteensä 11 työntekijää. Liikkeitä tosin on kaksi, toinen lähempänä asuntoamme, mutta siellä en ole ollut kuin pari päivää. Tiistaina paikalla olikin sitten jo molemmat pomot ja pääsin pesemään Rosyn hiukset ja föönaamaan, yllätyksenä tuli että espanjassa hiukset pestään kaksi kertaa yhden kerran sijasta. Sain viikon aikana pikkuhiljaa alkaa pesemään asiakkaiden hiuksia sekä emulkoimaan värejä. Torstaina olin toisessa liikkeessä tutustumassa, joka oli myös todella viihtyisä.

Perjantaina olimme keskustassa espanjalaisessa muodinyössä Montsen ja opiskelijoiden kanssa, jossa he tekivät "bodypainting":kiä, ja töiden lopputulokset olivat mahtavia!









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kanarian työssäoppiminen week 1